Personvernerklæring kurs

Basiskurs i ASK - Heimdal 14.02.2018

Mennesker som mangler talespråk har behov for alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) – kursdagen gir en enkel innføring på området.

 

Dato: Onsdag 14. februar kl. 09.00 - kl. 15.30
Påmeldingsfrist: 04.02.2018
Målgruppe:

Kurset er rettet mot rådgivere i PPT, spesialpedagoger, styrere i barnehage, skoleledere, pedagoger, foreldre, assistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, personale i boliger, voksenopplæring, studenter og andre som jobber direkte med eller har beslutningsmyndighet vedrørende opplæring til barnet/eleven. Basiskurset i ASK består av forelesninger, videoeksempler, refleksjonsoppgaver og tips til eksterne lenker.


Sted: Statped midt, Søbstadveien 65, 7088 Heimdal, Trondheim
Pris: Kurset koster kr. 600, inkludert lunsj. For foreldre og fagfolk i aktive brukersaker tilmeldt Statped midt er kurset gratis. Lunsj er gratis for foreldre, mens fagfolk rundt tilmeldte brukere må kjøpe lunsj i kantina.
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

Mennesker uten funksjonell tale, med behov for alternativ og/eller supplerende kommunikasjon (ASK) har behov for kommunikasjonspartnere med god partnerkompetanse. Basiskurset retter fokus på de grunnleggende ferdigheter som må være på plass for å lykkes med alle kommunikasjonsløsninger. Basiskurset i ASK består av forelesninger, videoeksempler, refleksjonsoppgaver og tips til eksterne lenker.

 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om faglig innhold i basiskurset?

Kontakt seniorrådgiver Hanne Almås (hanne.almas@statped.no), seniorrådgiver Randi Wist (randi.wist@statped.no) eller seniorrådgiver Lillian Finne (lillian.finne@statped.no)

 

Andre merknader

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere parkering under kurset da vi har begrenset antall parkeringsplasser, og oppfordrer til å benytte kollektivtrafikk.