Personvernerklæring kurs

Felles fagdag PPT-ansatte Trøndelag, fagansatte Statped midt

AU i PPT Trøndelag gjennomfører en ny fagdag for ansatte i PPT i Trøndelag og fagansatte i Statped midt den 19.04.2018. Fagdagen finner sted i Statped midt sine lokaler (Amfiet) på Heimdal (Trondheim), Søbstadveien 65. Ramme på dagen er 10:00-15:00. Foreleser: Erlend Moen og tema: Perspektiver på mobbing; mekanismer, skadevirkninger og tiltak - ulike perspektiver.

Dato: Torsdag 19. april kl. 10.00 - 15.00
Påmeldingsfrist: 12.04.2018
Målgruppe: Ansatte i PPT  Trøndelag, fagansatte Statped midt 
Sted: Statped midt, Søbstadveien 65, 7088 Heimdal, Trondheim
Pris: 700
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

Erlend Moen er lektor med lang erfaring som lærer i barne- og ungdomsskolen og i alternativ skole. Som veileder i Skoleteamet i Trondheim kommune har han siden 2008 hjulpet skoler som opplever utfordrende elevatferd og mobbing. Moen har også ledet Trondheim kommunes lokale manifest mot mobbing og hatt ansvar for implementering av forebyggende program i kommunen. Moen arbeider i dag som rektor ved Skaun ungdomsskole.

Moen har bl.a. utgitt boka «Slik stopper vi mobbing»

Kontaktinformasjon

Ved evnt  spørsmål, kontakt Bjørn Bakken (bjorn.bakken@statped.no) evnt mi-kursservice@statped.no

Andre merknader

Parkering:

På grunn av stor aktivitet og begrenset tilgang til parkeringsplasser, kan vi dessverre ikke garantere plass på vår parkeringsplass. Vi oppfordrer derfor til å benytte kollektiv transport. Det er AtB buss nr 4 som passerer oss og avstigning på Skytterveien holdeplass.

Aktuelle lenker
www.statped.no