Personvernerklæring kurs

AVLYST Innføringskurs i Tegnspråk Trinn 1 2020 UKE 07

Innføringskurs i tegnspråk gir kursdeltakeren en grunnleggende innføring i språket norsk tegnspråk. På kurset undervises det i norsk tegnspråk, på norsk tegnspråk.

Innføringskurs i tegnspråk er delt opp i 3 uketrinn per semester, hvert trinn har egen påmelding.

 

Dato: Mandag 10. februar kl. 12.30 til fredag 14. februar kl. 13.45
Påmeldingsfrist: 27.01.2020
Målgruppe: Alle som er interessert i å lære det grunnleggende i norsk tegnspråk, f.eks.  pårørende til tegnspråkbrukere, ansatte i skoler og barnehage , og for de som rett og slett bare er nysgjerrig på norsk tegnspråk. 
Sted: Statped midt, Søbstadveien 65, 7088 Heimdal, Trondheim
Pris: Kurset koster 2500.- pr. trinn, inkl enkel lunsj. Kurset er gratis for foresatte og fagpersoner som har brukere tilmeldt Statped
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

Innføringskurs i tegnspråk gir kursdeltakeren en grunnleggende innføring i språket norsk tegnspråk. På kurset undervises det i norsk tegnspråk, på norsk tegnspråk.

Innføringskurs i tegnspråk er delt opp i 3 uketrinn per semester, hvert trinn har egen påmelding..

Undervisningen bygger på en kommunikativ tilnærming til språkinnlæring hvor kursdeltaker er aktiv, man lærer å spørre om det man ikke forstår og utvikler gjennom en slik tilnærming gode kommunikasjonsferdigheter i norsk tegnspråk.

Kurset inneholder tegninnlæring (gloser), grammatikk, åpne timer der det er mulig å stille spørsmål knyttet til temaene som tas opp. En halv dag er satt av til en ekskursjon i nærområdet. Ekskursjonen krever klær som passer til været.

Statped dekker ikke reisekostnader til og fra kurset, eventuell dekning av dette må derfor avtales av den enkelte med deres bostedskommune.

Opphold dekkes av kursdeltageren, Statped dekker overnatting for foreldre/foresatte med bruker tilmeldt Statped og med mer enn 2t reisevei. Andre deltakere (barnehagelærere, lærere, PPT-ansatte,etc.) må selv betale overnatting. Vi benytter nå Quality Hotel Augustin.

Ta kontakt med oss på kurs og servicesenteret på e-post MI-Kursservice@statped.no om du har behov for overnatting. Dette gjelder både foreldre/foresatte og lærere, PPT-ansatte, etc.

Statped kan også være behjelpelig med rom til andre tilreisende som ønsker overnatting, du kan ved bestilling via Statped få vår avtalepris (Enkeltrom m/ frokost kr. 875,-). med forbehold om ledige rom.

 

 

 

Andre merknader

Tidspunkt for start og slutt:

Mandag klokken 12:30 - 15:15

Tirsdag til torsdag klokken 09:00 - 15:15

Fredag klokken 09:00-13:45 

Timeplan sendes ut ca. en uke i forveien til de som er påmeldt med e-postadresse.