Personvernerklæring kurs

UTSATT TIL VÅREN 2021 PGA KORONAVIRUS Medbestemmelse, deltakelse og læring for mennesker med multifunksjonshemming. Eksempler på godt arbeid og gode løsninger

Dette er et kurs som er aktuelt for ansatte i barnehage og skole, for PP-tjenester og habiliteringstjenester, for foreldre og alle andre som har et ønske om  å skape et godt livsinnhold for mennesker med multifunksjonshemming.

Dato: Torsdag 12. mars kl. 10.00 - fredag 13. mars kl. 15.15
Påmeldingsfrist: 25.02.2020
Målgruppe: Ansatte i barnehage, skole, PPT, habiliteringstjeneste, foreldre og andre ansatte som jobber med mennesker med multifunksjonshemming
Sted: Statped midt, Søbstadveien 65, 7088 Heimdal, Trondheim
Pris: 1200, lunsj inkludert
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

På dette kurset vil man møte dyktige forelesere med lang erfaring fra praksisfeltet. De vil dele av sin kunnskap på tema som felleskap, deltakelse, kommunikasjon, samspill, læringsmiljø og interessekartlegging.

Videre vil vi få høre gode eksempler fra hverdagen både i barnehage og skole. 

Program 12. mars.

Program 13. mars

Statped har hotellavtale med Quality Hotel Augustin, vi har reservet noen rom der. Om du ønsker å benytte deg av dette må du selv kontakte hotellet  og oppgi booking kode 4672  for å få avtalepris ! 

Avtalepris kr.875,- pr.enkeltrom  og 1090,- pr.dobbeltrom. Dersom noen har behov for rom dagen  før og etter den 12.03. vil samme pris gjelde.

Ved påmelding etter 15. februar kan vi ikke tilby og garantere hotellrom!

Parkering!

På grunn av få parkeringsplasser på senteret kan vi ikke garantere parkeringsplass hos oss, vi må derfor oppfordre til å benytte kolleltiv transport !

Finne fram til statped, Trondheim

Kontaktinformasjon

Kursansvarilg Siv Helen Ovesen, e-post Siv Helen Ovesen  Telefon: 91918011

Kontaktinfo ang påmeldinger og praktiske spørsmål ta kontakt pr epost til Kursservise på Statped midt, eller telefon 72596512

Andre merknader