Personvernerklæring kurs

Barnehagekurs, fagavdeling hørsel

Staped sørøst arrangerer grunnkurs for pedagogisk personale som jobber med hørselshemmede barn i barnehagen. Målet med kurset er å gi deltakerne grunnlag for å tilrettelegge for det hørselshemmede barnet, støtte språklig og sosial utvikling i et inkluderende fellesskap.

Dato: Onsdag 27.mai 2020
Påmeldingsfrist: 25.05.2020
Målgruppe: Pedagogisk personale i barnehager.
Sted: Statped sørøst, Gamle Hovsetervei 3, 0768 Oslo
Pris: Kr 600,-. Kurset er gratis for personale som arbeider med barn som får tjenester fra Statped. Påmelding med kurskode. På kursstedet blir det servering av te/kaffe og en enkel lunsj.
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

Innhold:

  • Audiologi og lyd
  • Språk, kommunikasjon og lytting
  • Tilrettelegging; teknisk, fysisk, pedagogisk og digitalt

«På grunn av endringer og restriksjoner i samfunnet i forbindelse med korona pandemien blir kurset tilgjengelig digitalt. Kurset består av to deler. Første del er en e-læring som gjennomføres når det passer for den enkelte.  E-læring/webinarene vil være tilgjengelig for dere i en uke (27. mai – 3. juni). Lenker blir sendt til epost-adressen som oppgis ved påmelding i løpet av 26. mai.  Den andre delen er videochat/ møte med kursholdere den 3.juni kl.15-16 og 4.juni kl 12:00. -13:00. Lenken til videochaten blir også sendt til epost-adressen, sammen med lenke til e-læring».

 

 

Kontaktinformasjon

Kursansvarlig: Grete Høie; e-post: grete.hoie@statped.no.

For praktiske spørsmål om påmelding, ta kontakt med kursadministrator Harriet Høyem Mo; e-post: harriet.hoyem.mo@statped.no.

Aktuelle lenker
www.sansetap.no
www.erher.no