Personvernerklæring kurs

Digital samling for foresatte til elever med nedsatt hørsel i 7. trinn

Vi inviterer til digital samling for foresatte til elever med nedsatt hørsel på 7. trinn. 

Dato: Torsdag 26.november 2020 kl.10 til kl 12.
Påmeldingsfrist: 24.11.2020
Målgruppe: Foresatte til elever med nedsatt hørsel på 7.trinn.
Sted: På din PC, nettbrett eller mobil
Pris: Samlingen er gratis
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

Elevkurs for elever med hørselstap på 7. trinn og deres foresatte er i år avlyst. Dette grunnet Covid-19 og smittesituasjonen på Østlandet.  

Selv om fysisk kurs for elever og foresatte er avlyst, ønsker vi å gi aktuelle foresatte en mulighet for å delta på en digital samling med tema «overgang til ungdomsskolen». På samlingen vil det være mulighet til å utveksle tanker og erfaringer, samt drøfte problemstillinger i felleskap. 

Du vil i forkant av samlingen få tilsendt informasjon vedr. overgangen til ungdomsskolen. For best utbytte av samlingen bør du sette deg inn i denne informasjonen i forkant av samling. 

I tillegg til å stille spørsmål og diskutere i gruppen, er mulig å sende inn spørsmål anonymt i forkant av kurset. Disse vil bli besvart/tatt opp til drøfting av rådgiverne fra Statped.  

Kurset gjennomføres digitalt, med tre rådgivere fra Statped fagavdeling hørsel til stede. For å delta trenger du PC/nettbrett/mobil med internett og kamera. Du vil motta lenke til skjema for spørsmål og møtelenke i forkant av samlingen. 

 

Samlingen avholdes digitalt 26.11.2020 

 

Velkommen til samling! 

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Astrid Flakk, tlf. 95925197 og Yngvild Rye, tlf. 91325941