Personvernerklæring kurs

Digitalt Innføringskurs i Tegnspråk Trinn 2 uke 18 2021

Innføringskurs i tegnspråk gir kursdeltakeren en grunnleggende innføring i språket norsk tegnspråk. På kurset undervises det i norsk tegnspråk, på norsk tegnspråk.

Innføringskurs i tegnspråk er delt opp i 3 uketrinn per semester, hvert trinn har egen påmelding.

 

Dato: Mandag 3. mai kl. 09.00 til fredag 7. mai kl. 13.45
Påmeldingsfrist: 19.04.2021
Målgruppe: Alle som er interessert i å lære det grunnleggende i norsk tegnspråk, f.eks.  pårørende til tegnspråkbrukere, ansatte i skoler og barnehage , og for de som rett og slett bare er nysgjerrig på norsk tegnspråk. 
Sted: Webinar, På din PC, nettbrett eller mobil
Pris: Digitalt kurs koster kr. 1000.- pr. trinn. Kurset er gratis for foresatte og fagpersoner som har brukere tilmeldt Statped
Det er kun 5 plass(er) igjen.

Innføringskurs i tegnspråk gir kursdeltakeren en grunnleggende innføring i språket norsk tegnspråk. På kurset undervises det i norsk tegnspråk, på norsk tegnspråk.

Innføringskurs i tegnspråk er delt opp i 3 uketrinn per semester, hvert trinn har egen påmelding..

Undervisningen bygger på en kommunikativ tilnærming til språkinnlæring hvor kursdeltaker er aktiv, man lærer å spørre om det man ikke forstår og utvikler gjennom en slik tilnærming gode kommunikasjonsferdigheter i norsk tegnspråk.

Kurset inneholder tegninnlæring (gloser), grammatikk, åpne timer der det er mulig å stille spørsmål knyttet til temaene som tas opp. En halv dag er satt av til en ekskursjon i nærområdet. Ekskursjonen krever klær som passer til været.

Vi må ta forbehold om koronasituasjonen og endringer og avlysning kan komme om situasjonen tilsier dette ! Vi vil til en hver tid tilpasse oss etter gjeldende smittevern regler!

 

 

 

Andre merknader

Tidspunkt for start og slutt:

Mandag til torsdag klokken 09:00 - 15:15

Fredag klokken 09:00-13:45 

Timeplan sendes ut ca. en uke i forveien til de som er påmeldt med e-postadresse.