Personvernerklæring kurs

Innføringskurs i Tegnspråk Trinn 2 HØST 2018

Innføringskurs i tegnspråk gir kursdeltakeren en grunnleggende innføring i språket norsk tegnspråk. På kurset undervises det i norsk tegnspråk, på norsk tegnspråk.

Innføringskurs i tegnspråk er delt opp i 3 uketrinn per semester, hvert trinn har egen påmelding.

 

Dato: Mandag 15.oktober kl. 12.30 - fredag 19.oktober kl. 13.45
Påmeldingsfrist: 05.10.2018
Målgruppe: Alle som er interessert i å lære det grunnleggende i norsk tegnspråk, f.eks.  pårørende til tegnspråkbrukere, ansatte i skoler og barnehage , og for de som rett og slett bare er nysgjerrig på norsk tegnspråk. 
Sted: Statped midt, Søbstadveien 65, 7088 Heimdal, Trondheim
Pris: Kurset koster 2500.- pr. trinn, gratis for foresatte og fagpersoner som har brukere tilmeldt Statped
Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt.

Innføringskurs i tegnspråk gir kursdeltakeren en grunnleggende innføring i språket norsk tegnspråk. På kurset undervises det i norsk tegnspråk, på norsk tegnspråk.

Innføringskurs i tegnspråk er delt opp i 3 uketrinn per semester, hvert trinn har egen påmelding..

Undervisningen bygger på en kommunikativ tilnærming til språkinnlæring hvor kursdeltaker er aktiv, man lærer å spørre om det man ikke forstår og utvikler gjennom en slik tilnærming gode kommunikasjonsferdigheter i norsk tegnspråk.

Kurset inneholder tegninnlæring (gloser), grammatikk, åpne timer der det er mulig å stille spørsmål knyttet til temaene som tas opp. En halv dag er satt av til en ekskursjon i nærområdet. Ekskursjonen krever klær som passer til været.

Lunsj dekkes av kursholder

Statped dekker ikke reisekostnader til og fra kurset, eventuell dekning av dette må derfor avtales av den enkelte med deres bostedskommune.

Opphold dekkes av kursdeltageren (dersom du ikke er foresatt med bruker tilmeldt Statped med mer enn 2t reisevei). Statped midt kan om ønskelig skaffe overnatting på Quality hotel Panorama til vår avtalepris (se under). Dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet må vi få en bestilling til kurs-midt@statped.no innen 1 uke før kursstart.

Enkeltrom med frokost, middag og kveldsmat: 1045,-

Enkeltrom med frokost: 875,-

Andre merknader

Tidspunkt for start og slutt:

Mandag klokken 12:30 - 15:15

Tirsdag til torsdag klokken 09:00 - 15:15

Fredag klokken 09:00-13:45 

Timeplan sendes ut ca. en uke i forveien til de som er påmeldt med e-postadresse.